Erişim Linki: http://search.ebscohost.com/login.aspx?authtype=ip,uid&profile=ehost&defaultdb=n5h

Dünyadaki önemli haberler için tam metin içerik sağlayan bu veri tabanı, gazetelerden, haber bültenlerinden ve haber dergilerinden milyonlarca kayıt içerir. Ek olarak, televizyon ve radyo haberlerinin metinlerini ve popüler haber kaynaklarından günlük bilgileri içerir.

İçerik1,200+ tam metin gazete,  130 haber bülteninden haberler,  67 milyona yakın tam metin makale.

Öne çıkan gazeteler:  The Sydney Morning Herald (Australia), The Times (UK), Toronto Star,  USA Today, The Washington Post, The Philadelphia Inquirer, Star Tribune (Minneapolis)

Haber bülteni kaynakları: AP (Associated Press), CNN Wire, PR Wire,  UPI (United Press International),  Xinhua (China)

Televizyon ve Radyo Haber Metinleri Kaynakları:  ABC News (American), ABC (Australian), CBC (Canadian),CBS News,  CNBC,  CNN,  CNN International,  FOX News,  MSNBC,   National Public Radio,  PBS

• Veri Tabanına Uzaktan Erişim